Tervetuloa mukavuusalueelle

Meillä pääset tekemään sitä mistä nautit ja sitä missä olet parhaimmillasi.

Jätä hakemus

Meillä kehittymistä tapahtuu myös mukavuusalueella

Uskomme siihen, että työ voi olla tavoitteellista ja kehittävää sekä yhtä aikaa mukavaa ja hauskaa. Tämä onnistuu parhaiten silloin, kun kukin pääsee tekemään työtä, jossa aidosti viihtyy ja joka on kiinnostavaa. Miksi laittaa kirjanpidon rautainen ammattilainen asiakastyöhön? Tai asiakastyön ammattilainen kirjanpitoon? Meillä teet sitä, missä olet parhaimmillasi ja autamme kehittymään vielä eteenpäin. Meidän tekemistä ohjaa käytännöllisyys, ennakointi ja huolenpito.

Haemme jatkuvasti uusia ammattilaisia erilaisiin taloushallinnon tehtäviin ja tällä hetkellä haemme kirjanpitäjää.

Tervetuloa mukavuusalueellesi!

Tarjoamme ensiluokkaiset edut

Laaja työterveys

sis. hammashuollon

Monipuoliset edut

mm. lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedut

Liukuva työaika

Tee työsi silloin kun sinulle parhaiten sopii

Ennakoiva vakuutusturva

Vapaa-ajan tapaturmat ja syöpävakuutus

Kannustava bonusjärjestelmä

Henkilökohtainen palkitsemisjärjestelmä

Etätyö

Voit valita, missä teet työsi

Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Työ nykyaikaisessa ja digitaalisessa toimintaympäristössä. Uudet haasteet ja kehittymismahdollisuudet kirjanpidon mielenkiintoisissa tehtävissä. Kuulostaako tämä seuraavalta askeleelta, jonka haluaisit ottaa urallasi?

Työnkuva:

Kirjanpitäjien tehtävänkuvaan kuuluu kirjanpidon perustehtävien lisäksi myös tilinpäätökset sekä muut taloushallinnon osa-alueet kuten raportointi, palkanmaksu sekä ostoreskontran hoito ja maksuliikenne. Myöhemmin myös toisten kirjanpitäjien neuvonta ja tukeminen on tärkeä osa tehtävää.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

– Paloa menestyksekkääseen asiakaspalvelutyöhön

– Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista

– Parin vuoden kokemusta kirjanpidon tehtävistä osakeyhtiö- ja toiminimiasiakkuuksien parissa

– Tilinpäätöstaitoa

– Tehtävään soveltuvaa koulutusta

– Hyviä IT-taitoja sekä järjestelmäosaamista

Tämän lisäksi toivomme hakijalta hyvää oppimiskykyä, täsmällistä työskentelyotetta ja kykyä hallita kokonaisuuksia. Arvostamme hyviä työyhteisötaitoja sekä halua jakaa omaa tietämystä myös työkavereille. Käytössä oleva järjestelmä on Visma Fivaldi, mutta myös muiden taloushallinto-ohjelmistojen osaamisesta on hyötyä. Työssäsi tarvitset myös englanninkieltä.

Mitä työ tarjoaa:

Toimistomme sijaitsee Jyväskylän keskustassa ja työskentelytilat ovat valoisat, modernit ja viihtyisät. Työssä on mahdollisuus kehittää kirjanpidon osaamista ja ammattitaitoa. Panostamme hyvään asiakaskokemukseen, joka pohjautuu siihen, että myös sisäiset asiakkuudet hoidetaan ammattitaidolla. Automatiikan lisääntyessä tilitoimiston tehtäväkuva ei rajoitu ainoastaan rutiinitehtäviin, vaan saat mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi mm. järjestelmien kehittämisen ja robotiikan parissa. Tarjoamme työntekijöillemme kattavat työsuhde-edut.

Hakuprosessi:

Lähetä meille tämän hakuilmoituksen kautta CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen ja suosittelijoineen ja kerro meille kirjanpidon osaamisestasi. Haastattelemme jo hakuajalla.

Heräsikö sinulle kysymyksiä?

Ole rohkeasti yhteydessä tai lähetä hakemuksesi saman tien täältä:

  • HR-konsultti Elina Forssell / elina.forssell@workpower.fi
  • Asiakkuuspäällikkö Niina Riikonen / niina.riikonen@workpower.fi