Riihos Oy kokemuksia

Tutustu tarkemmin palveluumme

Sujuvaa arkea yhdessä

”Palomäen Moniosaajat Oy on käyttänyt Riihoksen palveluita perustamisestaan lähtien ja yhteistyö on toiminut erinomaisesti.

Tarpeet ovat muuttuneet vuoden aikana liiketoiminnan kasvusta johtuen ja Riihoksen tiimi on ollut arjessa helposti saatavissa ja aina valmiina auttamaan.

Lisäksi olen saanut käyttööni sähköisiä palveluita juuri silloin, kun olen niitä tarvinnut. Ei siis tarvinnut aloittaa heti opettelemaan niitä, vaan pystyin avaamaan esimerkiksi laskutuspalvelun vasta tarpeen tullen.

Suosittelen lämpimästi Riihosta eteenpäin, kommentoi Palomäen Moniosaajat Oy:n yrittäjä Marko Kallio.”

Palomäen moniosaajat Oy kotisivu.

Riihos Oy kokemuksia

”Vahvasti suosittelen Riihosta”

”Tässä ammattitaitoinen kirjanpitofirma.

Kirjanpitoasiat, veroasiat ja kaikki muut hoituu sujuvasti. Vastaavat nopealla aikataululla yrittäjää askarruttaviin kysymyksiin.

Aleksi Parviainen

Tuplapensselit Oy”

Tuplapensselit Oy kotisivu

”Laadukasta palvelua, sopivalla hinnalla”

”Uutena yrittäjänä minulle oli oleellista saada avuliasta ja laadukasta palvelua, tietysti kohtuullisella hinnalla. Tässä Riihos onnistui erinomaisesti.

Vahva suositus uusille yrittäjille tehdessä tilitoimiston valintaa!”

Panu Koljonen
Papapadaamos Oy

”Excellent service in English!”

”I’m a first-time entrepreneur and it was a challenge to find a reliable accounting company that has reasonable pricing and expertise. Riihos owns all of them plus excellent service in English!

From the very first day they were very helpful, I was asking many, sometimes, dumb questions and always got good replies. Aside from seamless accounting work, Riihos is proactive in giving tips and tricks on how to optimise our cooperation.

I also like the transparency of the firm, I know what I pay and how much.

I do feel that with Riihos I’m well covered and my bookkeeping is in order”

Vladyslav / Brightent Oy