Riihos Oy kokemuksia

Tutustu tarkemmin palveluumme

Erilaisia asiakkaita ympäri Suomen

Asiakaskuntamme on levittäytynyt ympäri Suomen ja se koostuu hyvin erilaisilla toimialoilla työskentelevistä yksinyrittäjistä (toiminimet, osakeyhtiöt) myös useita henkilöitä työllistäviin yrityksiin ja yhteisöihin. Yhteistä asiakkaillemme on se, että he haluavat ulkoistaa kirjanpidon velvoitteet voidakseen keskittyä oman yritystoiminnan pyörittämiseen.

Ohessa palveluumme liittyviä kokemuksia muutamalta asiakkaaltamme. Mikäli kaipaat lisätietoa kokemuksesta omalta toimialaltasi, niin kerromme mielellämme lisää!

Sujuvaa arkea yhdessä

”Palomäen Moniosaajat Oy on käyttänyt Riihoksen palveluita perustamisestaan lähtien ja yhteistyö on toiminut erinomaisesti.

Tarpeet ovat muuttuneet vuoden aikana liiketoiminnan kasvusta johtuen ja Riihoksen tiimi on ollut arjessa helposti saatavissa ja aina valmiina auttamaan.

Lisäksi olen saanut käyttööni sähköisiä palveluita juuri silloin, kun olen niitä tarvinnut. Ei siis tarvinnut aloittaa heti opettelemaan niitä, vaan pystyin avaamaan esimerkiksi laskutuspalvelun vasta tarpeen tullen.

Suosittelen lämpimästi Riihosta eteenpäin, kommentoi Palomäen Moniosaajat Oy:n yrittäjä Marko Kallio.”

Palomäen moniosaajat Oy kotisivu.

Riihos Oy kokemuksia

Kevytyrittäjyyden kautta varsinaiseksi yrittäjäksi ja Riihoksen asiakkaaksi

Kerrotko hieman taustastasi?

Yritystoiminta käynnistyi harrastuksena vuonna 2020 ja päädyin testaamaan yrittäjyyden ensimmäisiä askelia kevytyrittäjyyden kautta. Toiminnan hiljalleen kasvaessa huomasin kuitenkin, että tarvitsen enemmän tukea käytännön asioihin lähtien esimerkiksi verotuksesta. Toisaalta en myöskään halunnut maksaa erillisiä kuluja laskutuspalveluiden käytöstä ja päädyin ottamaan yhteyttä Riihokseen. Heiltä sain käytännönläheistä apua yritystoiminnan käynnistämiseen, josta esimerkiksi yritysmuodon valinta erinomaisena esimerkkinä.

Miten olet kokenut yhteistyön Riihoksen kanssa yrityksen perustamisen jälkeen?

Siirryttyäni varsinaiseksi yrittäjäksi ja saadessani Riihoksen tiimin apua käytännön kysymyksiin, olen oppinut valtavasti lisää arvonlisäverotuksesta, ennakkoveroista ja yrittäjän kirjanpidon vaatimuksista. Mahtavinta on se, ettei minun tarvitse kuitenkaan tietää kaikkea itse vaan voin aina kysyä neuvoa Riihokselta.

Lisäksi huomaan, että oikean yrityksen perustaminen on auttanut myös keskusteluissa potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Oma yritys luo uskottavuutta ja ammattimaista vaikutelmaa myös ulospäin ja lisäksi  mahdollistaa sen, ettei minun tarvitse maksaa komissiota laskuttamastani työstä muille.

Suosittelen lämpimästi Riihosta myös muille, mikäli etsit auttavaa ja asiantuntevaa kirjanpitäjää!

 

Mutabazi Ndiyunze / Laspaceclub Entertainment ”

”Enemmän kuin kirjanpitäjä”

”Keski-Suomen Sijaishoitajat on nopeasti kasvava sote-alan henkilöstöyritys, jolle notkeus ja halu kehittyä päivästä toiseen on kaiken a ja o. Valitsimme Riihoksen kirjanpito kumppaniksi osin satunnaisista syistä, mutta matkan varrella yhteistyö on kehittynyt tavanomaista kirjanpito kumppanuutta syvemmälle. Riihoksen väki ymmärtää liiketoimintamme potentiaalin ja on osoittanut halua rakentaa kanssamme yhteistyötä, joka hyödyttää lopulta kumpaakin osapuolta.

Lanseeratessamme KSSH Pikapalkkavuoro-mallin Riihos paketoi konseptiin liittyvät palkanlaskennan kustannukset ennustettavaan muottiin mahdollistaen ensimmäiset askeleet tiellä, jonka uskomme osoittautuvan yhdeksi menestyksemme kulmakiveksi. Tarina on vasta alussa. Yhteistyö jatkuu ja kehittyy.

Keski-Suomen Sijaishoitajat – kotisivu. 

Keski-Suomen Sijaishoitajat / Sijaishoitajat Suomi Oy”

”Vahvasti suosittelen Riihosta”

”Tässä ammattitaitoinen kirjanpitofirma.

Kirjanpitoasiat, veroasiat ja kaikki muut hoituu sujuvasti. Vastaavat nopealla aikataululla yrittäjää askarruttaviin kysymyksiin.

Aleksi Parviainen

Tuplapensselit Oy”

Tuplapensselit Oy kotisivu

”Laadukasta palvelua, sopivalla hinnalla”

”Uutena yrittäjänä minulle oli oleellista saada avuliasta ja laadukasta palvelua, tietysti kohtuullisella hinnalla. Tässä Riihos onnistui erinomaisesti.

Vahva suositus uusille yrittäjille tehdessä tilitoimiston valintaa!”

Panu Koljonen
Papapadaamos Oy

”Excellent service in English!”

”I’m a first-time entrepreneur and it was a challenge to find a reliable accounting company that has reasonable pricing and expertise. Riihos owns all of them plus excellent service in English!

From the very first day they were very helpful, I was asking many, sometimes, dumb questions and always got good replies. Aside from seamless accounting work, Riihos is proactive in giving tips and tricks on how to optimise our cooperation.

I also like the transparency of the firm, I know what I pay and how much.

I do feel that with Riihos I’m well covered and my bookkeeping is in order”

Vladyslav / Brightent Oy