Osakeanti oli menestys

Kasvu jatkuu laajemman omistuspohjan voimin

Riihos Oy:n historian ensimmäinen osakeanti alkoi tammikuussa ja päättyi maaliskuun loppuun. Osakeannin tarkoituksena oli tarjota niin työntekijöillemme kuin ulkopuolisille sijoittajillekin mahdollisuus osallistua kasvumatkallemme.

Näin jälkikäteen voi sanoa, että vaikka tavoitteemme ovat kovat ja odotukset olivat toiveikkaat myös osakeannin osalta, niin lopputulos on häkellyttävä! Valitettavasti kysyntä yllätti meidät ja lopulta kaikkien toiveita ei pystytty tässä annissa täyttämään.

”Mahtavaa saada lisää laaja-alaista osaajajoukkoa mukaan Riihoksen omistajiin, joka tulee varmasti auttamaan meitä matkalla kohti tavoitteitamme. Tänä vuonna keskitymme vahvaan kasvuun nykyisille markkinoille sekä loppuvuodesta valmistaudumme uuden maan haltuun ottamiseen”, kommentoi yrityksen pääomistaja, toimitusjohtaja sekä perustaja Jarkko Jalonen.

Riihos Oy:n omistuspohja jatkossa

Perustajajäsenten lisäksi tiimissämme on tällä hetkellä 14 työntekijää, joista suurin osa nyt jatkossa myös Riihos Oy:n varsinaisina osakkaina. Tämän lisäksi omistuspohjamme laajeni merkittävästi myös oman tiimimme ulkopuolelle ja kaikkinaan osakkaita onkin nyt tarkalleen 40 ja heidän joukossaan paljon eri alan huippuosaamista.

Tulemme jatkamaan vuosittain osakeanteja ja seuraava anti on tarkoitus käynnistää loppuvuodesta.

Riihos Oy

Riihos on tammikuussa 2021 perustettu pienten ja uusien yritysten edulliseen kirjanpitopalveluun erikoistunut tilitoimisto Jyväskylästä. Palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen ja toimintamme on keskitetty Jyväskylän ja Tampereen toimistoille. Suomen lisäksi marraskuussa 2021 toimintaa laajennettiin myös Viroon. Riihoksen toiminta perustuu standardoituun teolliseen taloushallintopalveluun, joka mahdollistaa helppokäyttöisen ja edullisen palvelun pienyrittäjälle.

Riihos Oy:n kasvu tulee jatkumaan voimakkaana myös tästä eteenpäin ja tulemme vuosittain laajentamaan toimintaa uusiin maihin. Kolmanteen markkinaan tulemme etenemään mahdollisesti jo loppuvuoden aikana. Riihoksen tavoite on laajentua toimimaan ympäri Eurooppaa samalla toiminta-ajatuksella.

 

Tilitoimisto Riihos Oy

 

Lisätietoa

Tero Hänninen, Kaupallinen johtaja & Partner

0447214873

tero.hanninen@riihos.com

www.riihos.fi