Riihos Oy jatkaa laajentumistaan

Riihos Oy laajentaa Liettuaan

Riihos Oy:n laajentuminen jatkuu suunnitellusti eteenpäin ja seuraavaksi vuorossa on Liettua, jossa toiminta käynnistyy konkreettisesti marraskuussa.

”Olemme alusta alkaen rakentaneet kansainvälistä toimijaa ja etenemme nyt suunnitelman mukaan seuraavaan uuteen markkinaan.”, kommentoi yrityksen pääomistaja, toimitusjohtaja sekä perustaja Jarkko Jalonen.

Riihos Oy

Riihos on tammikuussa 2021 perustettu pienten ja uusien yritysten edulliseen kirjanpitopalveluun erikoistunut tilitoimisto Jyväskylästä.

Palvelemme eri toimialojen asiakkaita laajasti ympäri Suomen. Yhteistä asiakkaillemme on se, että he ovat halunneet valita edullisen ja välittävä pienen yrityksen kirjanpitoasioista huolehtivan kirjanpitokumppanin, joka pystyy asiakkaan halutessa tarjoamaan sähköisiä työkaluja mutta pystyy toimimaan myös hyvin perinteisin keinoin.

Suomen markkinan lisäksi toimimme jo myös Virossa.

Riihoksella on laaja omistajapohja ja esimerkiksi suurin osa tiimistämme on myös osakkaina yhtiössämme. Haemmekin jatkuvasti myös uusia sijoittajia ja yhteistyökumppaneita jakamaan yhteistä visiotamme uudenlaisesta tilitoimistosta, joka tulee tulevaisuudessa laajentumaan myös useisiin uusiin markkinoihin Euroopassa.

Lisätietoa

Jarkko Jalonen

CEO

jarkko.jalonen@riihos.com

050 3775768


Tero Hänninen

Kaupallinen johtaja

tero.hanninen@riihos.com

044 7214 873