Sähköinen tilitoimisto

Oletko törmännyt termiin ”sähköinen tilitoimisto”? Tiedätkö mitä sillä termillä  tarkoitetaan? Todellisuudessa merkitys saattaa erota paljon asiayhteyden ja eri keskusteluiden välillä.

Käymme läpi tällä sivulla termiä läpi meidän kohtaamien keskusteluiden ja kysymysten pohjalta.

 

Mitä tarkoittaa sähköinen tilitoimisto?

Sähköisellä tilitoimistolla tarkoitetaan yleisesti tilitoimistoa, jossa tilitoimisto ja asiakas hoitavat kirjanpidon yhteistyön sähköisiä järjestelmiä käyttäen.

Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että tositteet voi lähettää erilaisten sähköisten ohjelmistojen avulla tai vaikkapa sähköpostin liitteenä.

Sähköisten kanavien käytön edut kirjanpidossa

Sähköisten kanavien ja työkalujen avulla tieto liikkuu huomattavasti nopeampaa, manuaalinen työ vähenee ja tieto on kaiken kaikkiaan reaaliaikaisempaa kuin paperisten dokumenttien käsittelyssä.

Tämä näkyy asiakkaan suuntaan ajantasaisena tietoja, ajan säästönä sekä ennen kaikkea edullisempana palveluna.

Monesti ensimmäinen ajatus siirryttäessa sähköiseen tilitoimistoon ja kirjanpitoon on se, että se aiheuttaa valtavasti muutoksia ja uuden opettelua. Totta kai muutoksia tulee vanhaan arkiseen malliin, mutta todellisuudessa nykyään on tarjolla paljon erilaisia järjestelmiä ja arkea helpottavia työkaluja, joista löytyy varmasti suurimmalle osalle se luonnollisen valinta.

Järjestelmät mahdollistavat myös hyvin erilaisia käyttötapoja, josta voidaan räätälöidä jokaiselle omanlainen käyttökokemus, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Ota yhteyttä, niin käydään tätä tarkemmin läpi!

Sähköinen kirjanpito Riihoksella

Me toimimme asiakkaan toivomalla tavalla, eli voit toimittaa meille sähköisten kanavien kautta kaikki tositteet tai sitten halutessasi voit myös lähettää laskut, käteiskuitit jne. meille kirjeitse, jolloin me siirrämme kaikki tositteet sähköiseen muotoon.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Lisätietoa palvelustamme löydät myös täältä.

 

Lue myös: Tilitoimisto Jyväskylässä, tilitoimiston valinta, arvonlisävero, Kirjanpitotietoa,

Tutustu myös