Tiliöinti

Mitä tarkoitetaan tiliöinnillä kirjanpidossa?

Tutustu tarkemmin palveluumme täällä

Onko termi tiliöinti vieras? Mitä sillä tarkoitetaan ja kuka siitä huolehtii kirjanpidossa? Tutustu lisää sivustoomme tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Miksi tiliöintiä tehdään?

Esimerkkinä ostolaskujen tai käteiskuittien tiliöinnin kautta ymmärretään tarkemmin myös myöhemmin, mihin ryhmiin kuuluvia kuluja tai maksuja on syntynyt.

Lue myös: Kuitti

Mitä tarkoittaa tiliöinti?

Tiliöinnillä tarkoitetaan kirjanpidon tapahtuman kohdistamista oikealla kirjanpidon tilille, jotta se voidaan käsitellä oikein.

Tiliöintiohje

Eri yrityksillä ja toimialaoilla on varmasti monenlaisia erilaisia erilaisia tiliöintiohjeita. Jotta kohditus tehdään oikein, on tärkeä ymmärtää jokaisen tapahtuman osalta mitä on tehty ja mihin tapahtuma liittyy – vain näin kohdistus voidaan tehdä oikein ja varmistua, että kaikki menee lain ja määräysten mukaisesti.

Tarvitseeko yrittäjän itse osatatehdä tiliöinti?

Ei missään tapauksessa.

Tärkeintä on pystyä kertomaan meille, , että mistä tapahtumalla on kysymys niin me pystymme kohdistamaan syntyneet tapahtumat oikein kirjanpidossa. Erikoisimmissa poikkeustapauksissa voimme keskustella tarkemmin, jotta tiliöinti tulee tehtyä kerralla oikein.

Asiakkaanamme voit kuitenkin olla huoletta, sillä me autamme sinua eteenpäin myös näissä kysymyksissä.

Voisimmeko olla avuksesi kirjanpidossa?

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme tarkemmin, miten voisimme auttaa.

Me huolehdimme mielellämme kaikista kirjanpidon tarpeista mukaan lukien tarvittaessa myös palkanlaskennan toimet tai vaikka yhteydenpito verottajan kanssa.

Tiimimme on tukenasi vuoden jokaisena arkipäivänä ja auttaa sinua eteenpäin.

Yhteystietomme löydät täältä.

Lue lisää kirjanpidosta