Kirjanpitäjä

Kirjanpitäjän hinta

Kirjanpitäjän kokonaishinta riippuu paljon omista tarpeistasi ja siitä, mitä kaikkea lasket mukaan kirjanpitäjä kuluihin.

Mikäli haluat hoitaa perinteiseen vanhaan tapaan kaikki kirjanpidon tositteet paperisena versiona niin kirjanpitäjän laskutusta syntyy enemmän manuaalisesta työstä. Jos taas otat käyttöön sähköisiä palveluita, niin yhteistyö kirjanpitäjän kanssa on nopeampaa ja tehokkaampaa, jolloin myös kokonaiskustannukset jäävät pienemmäksi.

Ota yhteyttä tiimiimme, niin käydään tarkemmin läpi nykytilanteesi ja tarpeesi. Teemme mielellämme tarjouksen sinulle!

Kannattaako ottaa kirjanpitäjä?

Monet pienet yritykset pohtivat tätä kysymystä arjessa ja suosituksemme on, että jokaisen kannattaa tarkkaan harkita oma ajankäyttö sekä myös kriittisesti arvioida omaa osaamista kirjanpidon osalta.

Helpot yksinkertaiset kirjanpidon työt tulee varmasti hoidettua, mutta osaatko varmasti hoitaa kaikki verotukseen tai yritystoimintaan liittyvät asiat niin, että kaikki näkökulmat ja määräykset tulee otettua huomioon?

Monesti saattaa käydä niin, että itse tekeminen aiheuttaa mahdollisia lisäkuluja esimerkiksi verotuksen kautta ja olisikin ollut edullisempaa antaa kirjanpitäjän tehdä työ alusta alkaen.

Kirjanpitäjän palvelut

Kirjanpitäjän palvelut eroavat paljon eri toimijoiden välillä mutta tavallisen kuukausittaisen kirjanpidon lisäksi tarjottaviin palveluihin kuuluu yleensä:

  • Tilinpäätöspalvelut
  • Laskutus
  • Konsultointi verotusasioissa tai esimerkiksi yritysmuodon vaihtamisessa

Lue lisää palvelustamme täällä.

Kirjanpitäjän valinta

Kirjanpitäjän valintaan kannattaa käyttää aikaa ja miettiä, että mitkä ovat itselle ne tärkeimmät asiat. Valinnan tekeminen pelkästään hinnan perusteella ei ole yleensä paras tapa vaan kannattaa enneminkin arvioida nykytarpeiden lisäksi myös tulevaisuuden tarpeet.

Ota yhteyttä tiimiimme, niin katsotaan tarkemmin tarpeesi läpi ja kerromme, miten voimme avuksesi!

Kirjanpitäjän työ

Kirjanpitäjän työ on hyvin vaihtelevaa ja antoisaa. On hienoa päästä auttamaan asiakkaita arjen kysymyksissä ja samalla huolehtia, että kaikki pakolliset viranomaisilmoitukset ja muut tulee hoidettua oikein ja ajallaan.

 

Tutustu myös