Oletko maksamassa maksua ja tarvitse maksun suorittamista varten BIC-koodia? Vai etsitkö vain tietoa BIC-koodin muodostamisesta?

Tällä sivulla tutustumme tarkemmin apuväliseen nimeltä BIC-selvitin ja käymme läpi, miten sitä voi hyödyntää BIC-koodin muodostamisessa.

Mikä on BIC-selvitin?

Mistä on siis kysymys BIC-selvittimestä puhuttaessa? Yksinkertaistaesn kyse on siitä, että BIC-selvitin on BIC-koodin selvitystä ja muodostamista varten tehty muuntaja / laskuri, joka tilinumeron tietäessäsi auttaa muodostamaan oikeanlaisen BIC-koodin ja näin voit huoletta jatkaa maksun maksamista eteenpäin.

Helppoa ja vaivatonta, eikö?

Mistä löydän BIC-selvittimen?

Helppokäyttöinen ja toimiva BIC-selvitin löytyy täältä.

Milloin voin hyödyntää BIC-selvitintä?

Kuten aiemmissakin kappaleissa kerroimme, niin BIC-selvitin auttaa tilanteessa, jossa tiedät vastaanottajan tilinumeron mutta en tiedä kyseisen tilinumeron perusteella muodostettavaa BIC-koodia. BIC-selvittimen avulla pystyt vaivattomasti luomaan oikeanlaisen BIC-koodin ja voit näin ollen jatkaa maksun suorittamista eteenpäin.

BIC-selvittimen käyttö

BIC-selvittimen käyttö on nopeaa ja vaivatonta.

  1. BIC-koodin selvitystä varten tarvitset asiaan liittyvän tilinumeron, joko vanhassa muodossa tai vaihtoehtoisesi IBAN muodossa.
  2. Kirjoita kyseinen tilinumero kokonaisuudessaan BIC-selvittimeen
  3. Vastauksena saat tiedon kyseisen tilin BIC-koodista ja kyseisen tilinumeron pankista.